ساپورت کابلی

استفاده از کابل برای ساپورت ادوات مختلف سیستم های تهویه مطبوع، الکتریکال، سیستم پایپینگ و… روش جدید برای ساخت نگهدارنده ها است که دلایل استفاده از آن را به سه دسته کلی می­توان تقسیم کرد که عبارتند از:

1) صرفه جویی در زمان

ساپورت های کابلی به دلیل انعطاف پذیری بالا و امکان پیش نصب و عدم نیاز به عملیاتی مانند پخ زدن و برشکاری و… در هنگام اجراء تا حد زیادی موجب افزایش سرعت اجراء در پروژه ها می شود.

2) ایمنی اجرا

بست رگلاژی طراحی شده توسط شرکت ما، با فراهم آوردن امکان رگلاژ بدون نیاز به انجام عملیات برشکاری، ایمنی اجراء را افزایش می­دهد. یک بسته از قطعه رگلاژی ما وزنی معادل 8 کیلوگرم را داشته و دقیقا دارای باربری معادل پیچ متری (راد) به وزن 150 کیلوگرم را داشته و این امر علاوه بر کاهش وزن و حجم مواد مصرفی، ایمنی نصب را افزایش می دهد.

3) شکل ظاهری

اجرا ساپورت کابلی به گونه ای است که پس از نصب، نسبت به پیچ متری (راد) بسیار کمتر قابل روئیت بوده و این امر کمک زیادی به افزایش کیفیت شکل ظاهری، پروژه ها اجرا شده می کند.

ساپورت های کابلی دارای کاربردهای متنوع و گسترده ای هستند که در ادامه به معرفی آنها پرداخته خواهد شد.

 

نصب سیستم های تهویه مطبوع

یکی از مهم­ترین ویژگی­های ساپورت کابلی، سهولت در نصب است. این امر موجب صرفه ­جویی در زمان و کاهش هزینه­ های اجرایی می شود. انعطاف­ پذیری زیاد سیستم ­های ساپورت کابلی، امکان اجرای آن در هر زاویه داشته و این سبب جلوگیری در جابجایی های ناخواسته در اجراء پروژه می شود. بست رگلاژی موجب جلوگیری از برش کاری در کابل می شود که این اتلاف وقت در زمان اجراء می شود. ساپورت های کابلی برای سیستم های پایپینگ، کانال هوا و… قابل استفاده است.

 

نصب سیستم های الکتریکال

سیستم ساپورت کابلی برای طیف گسترده ای از کاربردهای معمولی برای بخش الکتریکال مربوط به پروژه ها قابل استفاده است. امکان پیش نصب ساپورت های کابلی در محل پروژه، به شکل فوق العاده ای زمان اجراء پروژه را نسبت به سیستم های ساپورت سنتی، کاهش می دهد. زیرا نیازی به برش قطعه ای مانند پیچ متری (راد) برای ساخت ساپورت مدنظر نیست.

 

 نصب سیستم لوله کشی

سیستم ساپورت کابلی و آویزهای مربوط به آن به طور ویژه ­ای برای انواع اتصالات مربوط به سیستم های معلق مربوط به قسمت پایپینگ، گسترش یافته است. بست رگلاژی مربوط به ساپورت کابلی، ضمن حذف نیاز به قطع کابل در محل نصب تجهیزات، ساخت و سرهم بندی براکت ها و دیگر ادوات نصب برای سیستم پایپینگ را از بین می برد.

 

مهاربند های  لرزه ای

بهینه سازی مهاربندهای مورد استفاده در هنگام نصب می­تواند نقش قابل توجهی در عملکرد تجهیزات کاربردی مهم مورد استفاده در سیستم های اطفاء حریق، ادوات تهویه مطبوع و… در اماکن عمومی (مدارس، بیمارستان ها و …) در زمان زلزله و جلوگیری از عواقب آن ایفاء کند.

مهاربندهای مربوط به سیستم ساپورت کابلی، به طور ویژه ای برای تجهیزات معلق مانند، داکت های هوا، سینی کابل ها، سیستم پایپینگ و… طراحی شده اندکه به شکل قابل توجهی خسارت ناشی از زلزله ها و ارتعاشات ناخواسته را کاهش می دهند.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *